菜譜 <メニュー>

前菜 (Appetizer)


三種冷菜盛り合わせ(クラゲ・蒸し鶏・チャーシュー) ¥2,700
(税抜価格)
3 assorted appetizer (Jellyfish, Chicken, Chinese Barbecued Pork)

陳さんの蒸し鶏葱生姜ソース
¥1,300
Chef’s steamed Chicken with leek ginger sauce

クラゲの和え物
¥1,650
Marinated Jellyfish

自家製チャーシュー
¥1,300
Home made Chinese Barbecued pork “Cha siu”

ピータン
¥900
Century Egg

ザーサイ
¥450
Pickeled mustard green stem

レンコンの酢漬け 
¥550
Pickeled lotus root

スープ類 (Soup)


ふかひれスープ(2~3人用) ¥2,900
(税抜価格)
Shark fin soup (For 2 to 3 persons)

蟹肉入りふかひれスープ(2~3人用)
¥3,100
Crab meat in Shark fin soup (For 2 to 3 persons)

かぼちゃのフカヒレスープ(2~3人用)
¥2,900
Squash in Shark fin soup (For 2 to 3 persons)

濃厚コーンスープ
¥1,450
Thick Corn soup

豆腐と野菜の澄ましスープ
¥1,450
Tofu & Vegetable in clear soup

海鮮&スペシャリティ (Sea Food & Specials)


フカヒレの姿煮(1枚) ¥6,500
(税抜価格)
Stewed whole Shark fin in sauce

アワビのオイスターソース煮
¥4,000
Stewed Abalone in oyster sauce

広東式鮮魚の刺身 (要予約)
¥4,000~
Fresh Fish SASHIMI Cantonese style (reservation required)

広東式鮮魚の姿蒸し (要予約)
¥2,800~
Steamed hole Fish Cantonese style (reservation required)

三種海鮮の炒め(大エビ・イカ・ホタテ)
¥3,200
Sauteed 3 assorted seafood (Shrimp, Squid, Scallop)

大エビのチリソース煮
¥2,500
Stir-fried Shrimp in chili sauce

大エビのマヨネーズソース
¥2,700
Stir-fried Shrimp in Mayonees sauce

イカの葱生姜風味
¥1,680
Sauteed Squid with ginger and vegetables

広東式海鮮茶碗蒸し
¥1,680
Steamed Cantonese Egg and seafood Pudding

肉料理 (Meat)


広東式すぶた ¥1,900
(税抜価格)
Sweet and sour Pork Cantonese style

豚バラ肉の煮込み
¥2,300
Stewed Pork belly in sauce

牛バラ肉の煮込み
¥2,300
Stewed Beef belly in sauce

牛肉とブロッコリの炒め
¥2,100
Sauteed Beef and broccoli

牛肉とピーマンの細切り炒め
¥2,100
Stir-fried Beef and green pepper

鶏肉の唐揚げ中華ソースかけ
¥1,900
Deep fried Chicken with Chinese sauce

陳さんの鶏唐揚げ
¥1,800
Chef’s deep fried Chicken

野菜&豆腐 (Tofu &Vegetables)


青野菜のシンプル炒め ¥1,580
(税抜価格)
Stir-fried seasonal Vegetables

青梗菜のクリーム煮
¥1,680
Stewed Bok Choy in cream sauce

揚げ茄子の中華ソースかけ
¥1580
Fried Japanese eggplant with Chinese sauce

茄子と牛肉の炒め
¥2,000
Sauteed Beef and Japanese eggplant

広東風マーボー豆腐
¥1,680
Mabo Tofu

エビと豆腐の煮込
¥1,680
Stewed Tofu and Shrimp in sauce

飯類 (Rice)


陳さんの蒸し鶏ごはん ¥950
(税抜価格)
Chef’s Chicken over rice

五目チャーハン
¥950
Mixed Fried rice

エビチャーハン
¥1,050
Shrimp Fried rice

鮭チャーハン
¥950
Salmon Fried rice

牛バラあんかけごはん
¥1,100
Stewed Beef belly over rice

豚バラあんかけごはん
¥1,100
Stewed Pork belly over rice

中華丼
¥950
Stir-fried Meat and Vegetables (chop suey) over rice

湯麺類 & 炒麺類 (Noodles Soup & Fried Noodles)


不老長寿の海鮮麺 ¥1,300
(税抜価格)
“Longevity” Seafood Noodle soup (Our Signature Noodle)

豪華フカヒレの姿煮麺
¥6,000
Stewed whole Shark fin on Noodle soup

エビわんたん麺
¥900
Shrimp Wonton Noodle soup

陳式サンマー麺
¥880
Chef’s style Yokohama “Sam-mar Mien (Assorted stir-fried topping on Noodle)

広東五目麺
¥950
Cantonese style Mixed stir-fried topping on Noodle soup

ねぎチャーシュー麺
¥880
Barbecued pork and thin leek on Noodle soup

鶏ねぎ麺
¥880
Chicken and thin Leek on Noodle soup

海鮮やきそば
¥1,300
Seafood stir-fried Noodle

五目やきそば
¥950
Mixture stir-fried Noodle

サンマーやきそば
¥880
“Sam-mar Mien” stir-fried Noodle

点心 (Dim Sum)


手作りエビしゅうまい(4ケ) ¥600
(税抜価格)
Home made Shu-mai (3 pieces)

エビ蒸しぎょうざ(3ケ)
¥550
Steamed Shrimp Gyoza (3 pieces)

翡翠蒸しぎょうざ(4ケ)
¥550
Jade green steamed Gyoza (4 pieces)

皿ぎょうざ(6ケ)
¥600
Boiled Gyoza (6 pieces)

陳さんのはるまき(3本)
¥650
Signature Spring Rolls (3 pieces)

ショウロンポー(3ケ)
¥680
“Xiaolongbao” Steamed Chinese Juicy Dumpling (3 pieces)

エビのウエハース包み揚げ(3本)
¥780
Deep fried Shrimp rolls (3 pieces)

エビわんたん
¥750
Shrimp Wonton in soup

チャーシューまんじゅう(3ケ)
¥500
Barbecued pork buns (3 pieces)

デザート(Dessert)


隆蓮オリジナル白雲豆腐 ¥450
(税抜価格)
RYUREN Signature Almond Tofu

ココナッツだんご(3ケ)
¥500
Coconut dumplings (3 pieces)

マーライコ(2ヶ)
¥450
Chinese steamed cake “Ma lai kao” (2 pieces)


.